DISTRIBUITOR MEAN WELL

Mean Well Taiwan 2018

Mean Well Taiwan 2018Mean Well Guanghzou

Categorii
 • Surse de tensiune AC DC
  •  
 • Surse de alimentare AC DC pentru LED-uri
  •  
 • Convertoare de tensiune DC DC
  •  
 • Invertoare de tensiune DC AC
  •  
 • Incarcatoare de baterie - redresoare acumulator
  •  
 • Senzori industriali inductivi, optici, capacitivi
  •  
 • Relee statice
  •  
 • Tastaturi si mouse-uri industriale
  •  
Ofertă de produse
TOP produse
Număr vizitatori
0
2
7
9
5
3
6
Parteneri

Condiții de cumpărare

Comanda online
Stimati clienti,Pentru a comanda produse on-line este nevoie de adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si apoi parcurgerea urmatorilor pasi:


Autentificare: presupune sa va inregistrati pe site-ul nostru pentru a ne putea furniza datele de facturare si livrare pentru comanda.


Adaugarea produselor in cos: se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs. Cosul de cumparaturi este practic o grupare a produselor pe care doriti sa le comandati. Aceasta grupare permite calcularea totalului comenzii. In cazul in care sunteti autentificat produsele raman in cosul dvs. personal pe care il puteti accesa si modifica la orice accesare a site-ului.


Confirmare comenzii: acest pas este un centralizator al comenzii in care sunt prezentate produsele din cos si datele de facturare. In cazul in care totul este asa cum doriti puteti plasa comanda.


Optiuni pentru livrare si plata:

Dupa comanda veti fi contactat telefonic de un coleg Atys-co Romania s.r.l. pentru confirmarea comenzii si pentru a alege metoda de livrare, tipul de curierat rapid si modalitatea de plata.In functie de optiunea dvs. produsele se pot ridica de la sediu (Cluj Napoca) sau pct. de lucru (Bucuresti) al societatii noastre Sc Atys-co Romania s.r.l. sau se pot livra prin curierat rapid oriunde in tara. Modalitati de plata : in avans ( pe baza facturii proforme), numerar , ordin de plata, fila cec, bilet la ordin sau ramburs.Preturile produselor comercializate de catre Sc Atys-co Romania s.r.l nu includ si cheltuielile de transport prin curierat rapid, acestea se vor achita de catre cumparator. Tarifele de transport le puteti vizualiza accesand sectiunea Download de pe site.
Comanda pe email
Pentru a comanda pe email este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la urmatoarele adrese :


cluj@atysco.ro (Cluj-Napoca) sau bucuresti@atysco.ro (Bucuresti)


Colegii nostri va vor acorda tot sprijinul necesar alegerii produselor si va vor oferi toate informatiile necesare finalizarii comenzii. Nu exista o valoare minima pentru comanda.

Dupa comanda veti fi contactat telefonic de un coleg Atys-co Romania s.r.l. pentru confirmarea comenzii si pentru a alege metoda de livrare, tipul de curierat rapid si modalitatea de plata.

In functie de optiunea dvs. produsele se pot ridica de la sediu (Cluj Napoca) sau pct. de lucru (Bucuresti) al societatii noastre Sc Atys-co Romania s.r.l. sau se pot livra prin curierat rapid oriunde in tara. Modalitati de plata : in avans ( pe baza facturii proforme), numerar , ordin de plata, fila cec, bilet la ordin sau ramburs.Preturile produselor comercializate de catre Sc Atys-co Romania s.r.l nu includ si cheltuielile de transport prin curierat rapid, acestea se vor achita de catre cumparator.Tarifele de transport le puteti vizualiza accesand sectiunea Download de pe site.
Livrarea Produselor
Atys-co Romania s.r.l. livreaza produse in toata tara indiferent de zona sau valoarea comenzii astfel:

In Cluj-Napoca si Bucuresti produsele se pot ridica de la sediu sau pct. de lucru:

Sediu Atys-co Romania s.r.l.:

Cluj-Napoca, str. Lotrului nr. 5


Pct. de lucru Atys-co Romania s.r.l.:

Bucuresti, Sector 6, Str. Valea Lunga 52-54 intrare din Bvd TimisoaraAtys-co Romania s.r.l. livreaza produsele comercializate in toata tara prin curierat rapid, alegerea firmei de curierat rapid se va face de
catre beneficiar.Preturile produselor comercializate de catre Sc Atys-co Romania s.r.l nu includ si cheltuielile de transport prin curierat rapid, acestea se
vor achita de catre cumparator.Tarifele de transport le puteti vizualiza accesand sectiunea Download de pe site.


Produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata telefonic de catre cumparator.In colet produsele sunt insotite de factura fiscala, declaratia de conformitate si calitate a produsului, certificatul de garantie , iar in
cazul modalitatii de plata ''ramburs'', si de chitanta.
Garantia produselor
Orice produs achizitionat de la Sc Atys-co Romania s.r.l. beneficiaza de declaratie de conformitate si certificat de garantie.


Perioada de garantie este de 2 ani de zile de la data achizitionarii produsului de la societatea noastra.


In cazul in care un produs necesita interventii in garantie acesta se va trimite la sediu sau pct. de lucru Atys-co Romania s.r.l. (Cluj-Napoca sau Bucuresti).
Politica retur

In atentia persoanelor fizice!
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu comerciantii:
Perioada de retragere din contractul incheiat este de 14 zile incepand cu ziua in care consumatorul intra in posesia fizica a produsului. Acesta are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
In cazul in care consumatorul doreste sa returneze produsele in termenul de 14 zile, prevazut de lege, iar acestea respecta conditiile de retur (paragraful de mai jos), consumatorul este rugat sa trimita o notificare sub forma de e-mail catre cluj@atysco.ro. Aceasta notificare trebuie sa contina cel putin trei din urmatoarele informatii, pentru a fi identificata achizitia: data achizitiei, nume complet, adresa, suma platita, nr. factura, produs achizitionat. Deasemenea, este necesar un cont IBAN si serie/nr. de buletin ca sa putem efectua returul contravalorii produsului, catre consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. In acelasi timp, nu pot fi returnate nici produse de tip consumabile (componente electronice active, pasive, SMD, conectori, prize, sigurante, bobine, cabluri, etc.), kit-uri asamblate de catre consumator (decat daca acestea contin componente electronice pre-asamblate ce nu functioneaza conform parametrilor specificati), produse ce contin accesorii de tip consumabile care au fost desigilate si folosite, produse care reprezinta o comanda speciala (a clientului), produse ce necesita o inregistrare pe site-ul producatorului inainte de a fi utilizate.
Pana in momentul in care vanzatorul receptioneaza produsul din partea transportatorului, pentru efectuarea returului catre consumator, produsul este in responsabilitatea consumatorului.
Contravaloarea produselor va fi rambursata in cel mult 14 de zile de la data primirii acestora de catre comerciant, in urma returnarii produselor.

ANPC